dilluns, 7 de maig del 2018

FOTOS DE LA BODA SHAMY

No és cap secret que The Big Bang Theory acabarà aquesta temporada amb la boda d'en Sheldon i l'Amy, i gràcies a Entretainment Weekly podem fer un cop d'ull a la cerimònia. A la fotografia que s'ha publicat podem veure als núvis vestits ben elegants i acompanyats pels pares d'ella que estaran interpretats per Kathy Bates i Teller (un conegut il·lusionista americà).

Ja vam veure per primera vegada el vestit blanc la setmana passada quan l'Amy se'n va anar de compres i a ningú li va agradar la seva elecció vintage, excepte a en Sheldon, que va entrar i la va veure. Si en Sheldon cregués en les supersticions d'aquest estil seria  fotuda la situació, però afortunadament no té cap tipus de problema.


A més de Bates i Teller, el capítol comptarà amb altres estrelles convidades com Laurie Metcalf com a mare d'en Sheldon, Mark Hamill (el etern Luke Skywalker de Star Wars) que encara no es sap a qui representarà o Lauren Lapkus. L'últim  fitxatge que s'ha anunciat és el de Jerry O'Connell que serà el germà gran del nostre físic preferit.

D'aquest últim si que s'han vist algunes imatges i sembla ser que només el físic ja ens farà riure una estona ja que duu un pentinat tret directament dels 80.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada