diumenge, 3 de juny del 2018

CINC SÈRIES PER A DESCONNECTAR

Una de les moltes raons per les que mirem la televisió és, normalment, per a posar pausa al nostre dia a dia, escapar-nos una estona al món de la televisió i donar-li al play i gaudir dels nostres personatges preferits. L'elecció de quina sèrie mirar depèn tant del gust personal com de què es vulgui veure i què ens aportarà. Sabem apreciar les sèries intenses, que et necessiten atent, fins i tot algunes dures de veure, però també necessitem sèries "light" per a no acabar amb estès i que la jornada hagi estat contraproduent. Mirar més de 3 capítols seguits de segons quina sèrie pot ser que acabi amb la teva salut mental.

Per això la llista d'avui són cinc sèries fàcils de veure i gaudir que us serviran per a fer binge-watching i deixar la ment descansar una estona. Però "al tanto"! Això no vol dir que siguin de menor qualitat o que no ens puguin arribar a treure més d'una llàgrima (tant per riure com per plorar).

Comencem per un clàssic. En una llista així no podria faltar la icònica sèrie que va marcar un abans i un després a la televisió actual i a la societat dels anys 90 i principis del 2000. Friends, la sitcom de sis amics que viuen a New York es entretinguda i divertida, a la vegada que intel·ligent. Tot i que és una sèrie llarga (10 temporades), és ideal per a veure-la ràpidament però sense pressa, gaudint d'un guió enginyós i de les aventures i desventures de la Rachel, la Monica, la Phoebe, en Chandler, en Ross i en Joey amb les que és molt fàcil empatitzar, sense importar l'any que les vegis.

Resultat d'imatges de friends tv

Una sèrie nova que potser no és ideal per a fer maratons ja que només té una temporada, però si que es pot gaudir tranquil·lament. The Marvelous Mrs. Maisel és, principalment, una comèdia i tracta la historia de la Midge Maisel, una jove jueva, casada amb un home de negocis i amb dos fills, que viu al New York dels 60 i la seva vida és tal i com la societat espera d'una persona de la seva classe social. Un bon dia el seu marit li confessa que té una amant i l'abandona. A partir d'aquest moment, la sèrie, presenta a una dona que fa de la seva vida un monòleg i que sense voler és converteix en una feminista que es mou de meravella pel món de la stand-up comedy novaiorquesa. SI les aventures i desgràcies còmiques de la Midge i la seva família no et fan oblidar dels reus problemes una estona, no sé que t'ho farà.

Imatge relacionada

Ara tiraré una mica cap al sector juvenil i us recomanaré Life Unexpected. Ens explica la història d'una adolescent que porta des de pràcticament tota la seva vida dins del sistema d'acollida. Al fer els 16 anys ha decidit emancipar-se i per a això necessitarà buscar la signatura dels seus pares biològics. El seu pla es torçarà quan un jutge li concedeixi la custodia compartida als seus pares, una periodista de renom i un home que encara no ha superat la faceta del institut. La sèrie tracta el tema del sistema d'acollida i adopció aportant crítica social però és fa molt amena i entretinguda.

Imatge relacionada

Si us agraden les pel·lícules de diumenge a la tarda The Glades és la vostra sèrie. Sota l'aparença d'una sèrie policíaca hi ha una pel·lícula romàntica a fascicles. La premissa d'aquesta sèrie consisteix en un detectiu de Chicago que accepta una feina a Florida del Sud després d'haver sigut disparat pel seu cap. Ell dóna per fet que ara tindrà una vida més tranquil·la, però troba que les coses són més complicades del que ell havia imaginat, en especial pel que fa a la seva relació amb la Callie, la infermera del hospital de referència de la zona. 

Imatge relacionada

No hi ha sèrie més encantadora i amb més personalitat que Gilmore Girls, explica la història de la Lorelai Gilmore i la seva filla Rory, mare i filla, amb una relació peculiar i molt unida. La sèrie, que compta amb diàlegs ràpids i plens de referències a la cultura pop, ens deixa endinsar-nos en les seves vides i en la dels veïns del poble on viuen, fent una sèrie aparentment molt simple una cosa molt especial. Tot i tenir set temporades, Gilmore Girls és perfecta per a veure en marató i desconnectar de tot. Aquesta sèrie us donarà riures, llàgrimes i lliçons que faran que t'enamoris d'ella sense poder-ho evitar. 

Resultat d'imatges de rory lorelai

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada