dijous, 31 de maig del 2018

AUDIÈNCIES AMERICANES: MAIG 2018

L'últim mes abans de les vacances d'estiu i per tant toca acomiadar-se de les sèries que porten amb nosaltres tot l'any.

Les primeres en marxar han sigut el clan del Sheldon Cooper. El 10 de maig The Big Bang Theory es va col·locar una nit més com el programa més vist del vespre, en aquesta ocasió amb un marge superior, donat a que puja 0,5 punts en l'últim capítol de la onzena temporada. La boda d'en Sheldon i l'Amy va aconseguir ascendir casi dos milions d'espectadors respecte al dijous anterior, en el que la xifra era de 12,6 milions d'espectadors, i va tancar la temporada amb el seu màxim dels últims tres mesos. A continuació es va emetre el final de Young Sheldon que va pujar 0,2 punts en el rating i va ser el segon programa més vist de la nit. L'últim capítol del spin-off va aconseguir reunir a 12,2 milions d'espectadors.

Resultado de imagen de big bang theory finale wedding

El 16 de maig va ser una nit plena d'adéus, alguns dels quals definitius. Alex Inc va ser una de les sèries que es van acomiadar de la ABC sent l'única (juntament amb Designated Survivor)  que millora les seves dades amb el final. La sèrie d'en Zach Braff va pujar una dècima respecte a la setmana anterior, però tot i així va quedar en la tercera posició de la seva franja horària. Modern Family també va emetre l'últim capítol de la temporada aquell dia però les audiències no li van somriure. Amb 4'96 milions d'espectadors la sitcom es posicionava com a programa líder de la franja horària, però un milió per sota dels resultats que va obtenir l'any passat. Finalment toca parlar de The Blacklist que va ser la quarta opció de la nit en la seva franja horària (per darrere de Alex Inc) i va ser seguida per 5'13 milions d'espectadors.

Resultado de imagen de alex inc finale

I per acabar toca parlar del NCIS. La sèrie de la CBS va emetre el final de temporada el passat 22 de maig i va descendre fins als 11'8 milions d'espectadors, però va mantenir els 1'2 punts de rating.

Resultado de imagen de ncis finale 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada