dissabte, 19 de maig del 2018

RESUM UPFRONTS 2018-2019

I després de presentar els upfronts dels canals més importants (NBC, FOX, ABC, CBS i The CW) aquí deixo pels més mandrosos un resum de les novetats, renovacions i cancel·lacions més destacades.

Les cadenes que han presentat més novetat han estat la ABC i la CBS. Entre les noves ficcions que s'estrenaran la temporada que 2018/2019 cal destacar Abby's, una comèdia que pretén seguir una mica l'estil Cheers, i A million Little Things, un drama que vol fer competència a This Is Us. Aquest segon projecte està protagonitzat i liderat per James Roday, un actor que molts coneixereu pel seu paper a Psych.
Altres novetats que compten amb cares conegudes són New Amsterdam amb Ryan Eggold de The Blacklist i The Blacklist: Redemption, i Rosewell, New Mexico amb Heather Hemmens de Hellcats.

Imatge relacionada

Entre les cancel·lacions més destacades veiem Alex Inc, la sèrie de Zach Braff que aspirava a molt però s'ha quedat en una comèdia que funcionava a base de clitxés. Sota el meu punt de vista una merescudíssima  cancel·lació. 
Altres sèries que s'han acomiadat enguany han sigut New Girl que ja portava molts anys en antena i The Originals que en portava quatre més de les que es mereixia.

Resultat d'imatges de alex inc cancelled

I les bones notícies abunden en especial a la CBS que ha renovat als tres NCISs, The Big Bang Theory, Bull i la novata Young Sheldon. Pel que fa a la NBC ha renovat a la seva gallina dels ous d'or This is us i se l'ha jugat un any més amb The Blacklist. La ABC ha estat més conservadora i li a donat una temporada més a Modern Family i una altra a The Good Doctor que ha resultat ser l'estrena de l'any.

Pel que fa respecte a la FOX cal saber que està treballant per a produir una nova temporada de Prison Break a la qual jo li faig confiança cega.

Resultat d'imatges de prison break 2018

Finalment només falta comentar el que ha passat en altres cadenes més minoritàries i plataformes online. A Netflix s'ha estrenat la segona temporada de 13 Reasons Why i estem a l'espera de tenir notícia. A Showtime s'ha confirmat que Homeland s'acomiadarà l'any que ve amb la vuitena temporada i TV Land encara està a l'espera de l'estrena de la cinquena temporada de Younger aquest estiu. I per acabar les renovacions cal destacar The Marvelous Mrs Maisel que va aconseguir la segona temporada a finals d'any.

Resultat d'imatges de mrs maisel renewed

Freeform ha decidit acabar amb The Fosters que emetrà un especial de tres episodis a principis de Juny, però també li ha concedit un spin-off protagonitzat per Maia Mitchell i Cierra Ramirez. Una altra sèrie que tindrà spin-off és Suits. La sèrie de la USA Network va perdre una de les parelles protagonistes a finals de la setena temporada, però ja ha anunciat que tindrà una nova entrega  aquest estiu i que Gina Torres (Jessica Pearson) tindrà una sèrie pròpia. 

Resultat d'imatges de suits spin off

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada