dimarts, 3 de juliol del 2018

POSANT-ME AL DIA DE SUITS

La setena temporada de Suits va acabar ara farà tres mesos amb la Meghan Markle i en Patrick J. Adams acomiadant-se de la sèrie. Les dues estrelles van confirmar que es marxaven de la sèrie vuit anys després de la seva estrena. Ara toca parlar sobre les coses que hem de saber sobre la vuitena temporada.

Resultat d'imatges de meghan patick

A principis d'any el canal americà ens va informar que Suits tindria una vuitena temporada i ara ja sabem que s'estrenarà als Estats Units el proper 18 de Juliol.

Els aficionats de la sèrie podran veure unes quantes noves cares entre els quals destaca la de l'actriu de Grey's Anatomy, Katherine Heigl, que substituirà a la Rachel Zane i en Mike Ross. El personatge ve a plantar guerra al bufet, de fet a la primera imatge de Heigl en el set de rodatge com a Samantha Wheeler es pot veure a l'advocada participar en un combat de boxa.

A part de cares noves també hi haurà cares més aviat conegudes. Amanda Schull (Katrina Bennett) i Dulé Hill (Alex Williams) seran regulars en aquesta nova entrega. 

Resultat d'imatges de katherine heigl suits

De moment es pot gaudir del trailer on veiem que Zane Specter Litt donarà molt per parlar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada