dissabte, 30 de juny del 2018

AUDIÈNCIES AMERICANES: JUNY 2018

Juny és un mes de vacances tant aquí com als Estats Units. Els canals ja han buidat les seves graelles i les omplen amb reposicions i concursos. Es per això que aquest mes només tenim per comentar tres sèries. 

La primera és The Fosters. Després d'acabar la "temporada normal" el passat 13 de març ara tocava veure els tres episodis especials que han preparat per a acomiadar la sèrie. Uns capítols que s'han emès durant tres dies consecutius i han mantingut la mitjana de la temporada obtenint 0,62 milions d'espectadors.

Resultat d'imatges de the fosters finale

I de sèrie juvenil a sèrie juvenil. The Originals està emetent la seva última temporada aquest estiu i els motius de la cancel·lació són més que obvis. Només 0,77 milions d'espectadors han seguit la sèrie dels vampirs aquest mes i estan marcant els mínims d'audiència d'una sèrie que mai va destacar per unes bones xifres. 

Resultat d'imatges de the originals season 5 klaus

Finalment ens queda Younger que va estrenar la cinquena temporada el 5 de Juny. La sèrie de la Hilary Duff i la Sutton Foster ha tingut la pitjor arrancada de la seva història amb 0,6 milions d'espectadors. Per sort la resta dels capítols s'ha pogut notar una lleugera millora arribant fins a 0,7 milions. 

Resultat d'imatges de younger season 5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada