dimecres, 28 de setembre del 2022

DATA PER LA TERCERA DE EMILY IN PARIS

La sèrie reina en la categoria "no sé perquè estic mirant això" ja té data i trailer de la nova temporada. Com passa sempre l'avançament que ha compartit Netflix ens fa pensar si la seva protagonista va avançada a la moda o va vestida de pallasso, però el que importa aquí és si dóna per fer safareig. La sèrie no ha estat mai exempta de polèmiques i objecte de crítiques per perpetuar els estereotips francesos, entre altres coses i sembla ser que aquesta tercera entrega seguirà oferint-nos les nostres dosi de xafardeig.


Al final de la segona temporada la protagonista tenia dos grans dilemes, primer el laboral on havia d'escollir si tornar a casa o quedar-se a Paris treballant per la Sylvie. El segon té a veure amb aquest triangle amorós en el que es troba i que haurà d'acabar escollint de debò amb quin home es queda.


La nova temporada s'estrenarà el proper 21 de Desembre. Es tracta de la comèdia original més popular del servei de streaming i fins i tot en un cop de cap que es van donar els de l'acadèmia la van nominar en un Emmy a la millor comèdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada