dimecres, 21 de setembre del 2022

EL CRIM DE LA GUÀRDIA URBANA SERÀ UNA SÈRIE

Catalunya! La notícia que no sabíem que estàvem esperant ha arribat. Després de l'èxit aclaparador del podcast de Catalunya Ràdio de Crims va arribar l'especial de 4 capítols de Tv3 sobre el Crim de la guàrdia urbana. 476.000 espectadors van restar enganxats davant del televisor la primera vegada que el Carles Porta ens presentava el cas i això no va fer més que créixer. I quan tots creiem que aquesta xafarderia se'ns havia acabat arriba Netflix i informa que aquesta setmana ha començat el rodatge d'una sèrie inspirada en aquesta història. 

La ficció durà per títol "El cuerpo en llamas" i Ursula Corberó en serà la protagonista i encarregada de representar a la Rosa Peral. Quim Gutiérrez, per la seva banda, serà el qui es posarà a la pell de l'Albert (Àlbert pels amics). Darrere les càmeres s'han posat Jorge Torregrossa (Fariña), Laura Mañá i Laura Sarmiento.


El rodatge es va iniciar el 19 de setembre i es farà a diferents punts de la ciutat comtal i rodalies. Malgrat que el projecte acaba d'engegar no està exempt de polèmica i es que en Carles Porta, director, presentador i guionista del Crims, ha insinuat que demandarà a la plataforma. Encara no s'han filtrat detalls dels motius que els durien a presentar aquest acte processal, però crec que podem descartar aquest cameo que a molts catalans ens faria il·lusió veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada