dijous, 6 d’octubre del 2022

ELOGIS 22 ANYS DESPRÉS

La sèrie Gilmore Girls ha fet 22 anys des de la seva estrena i aprofitant l'aniversari l'actriu Melissa McCarthy (Sookie) ha publicat al seu Instagram diversos post per celebrar l'efemèride i on elogiava la feina feta pels seus companys.

McCarthy va formar part de la comèdia de la WB durant set temporades i va ser el projecte que la va catapultar a la fama. Des d'aleshores ha protagonitzat diversos blockbusters i tot i això va trobar un forat per fer un cameo en el posterior revival de Netflix del 2016.

"Feliç estació de Stars Hollow a tots aquells que ho celebreu! Com pot ser això fa 22 anys?"


Una altra imatge que ha publicat és la de les tres ànimes del Dragon Fly en el primer capítol. Com a anècdota ha explicat que algú va acusar al Yanic Truesdale de falesjar massa l'accent quan la realitat era que tan sols feia 10 mesos que parlava anglès.

"Recordo que algú (a l'atzar) va dir que l'accent francès de Yanic era terrible, vam riure tant, només feia 10 mesos que parlava anglès. Només havia parlat francès tota la vida. Oh, la gent. A més, no tenia ni idea que era tan baixeta?!"

Però el post amb més repercussió ha anat dedicat a la seva companya i amiga Lauren Graham. Melissa McCarthy ha elogiat la seva capacitat de parlar a un ritme vertiginós.

"No tinc ni idea de com la LG va fer tot aquell diàleg - ella era increïble!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada