dilluns, 10 d’octubre del 2022

TORNA STEP UP

 La sèrie que va sortir de la saga de pel·lícules homònima dels 2000  ha ressuscitat. Step Up és un projecte que neix el 2017 gràcies a la voluntat d'estendre l'univers de les pel·lícules a les plataformes. Per a que tot quedés en família, els productors de la sèrie eren Channing Tatum i Jenna Dewan, els protagonistes de la pel·lícula original i parella fora de les càmeres des d'aleshores.


La sèrie ha passat per molts obstacles el primer d'ells va ser estrenar al 2018 per Youtube Red, el servei de subscripció de la plataforma de vídeos. El drama televisiu s'anunciava com a la primera sèrie de gran pressupost de la plataforma i que la seva arribada els convertiria en competència directa dels grans gegants com Netflix o les cadenes de cable tradicionals. Per a fer-nos una idea de la desgràcia, aquest servei ja ha canviat de nom i de missió des d'aleshores i s'ha venut els drets de la majoria del seu contingut. 

Step Up High Water va funcionar bé i va rebre la renovació per a una segona temporada, però uns altres problemes van arribar darrere les pantalles. El segon gran obstacle va ser el divorci de Tatum i Dewan, els productors de la sèrie, que el 2019 van anunciar el seu divorci després de 13 anys de relació.


Els problemes d'audiència i darrere la pantalla van fer que la sèrie fos cancel·lada l'estiu de 2019 després de dues temporades. Però al cap d'un any el canal de cable americà Starz, que estava renovant la seva imatge, s'interessa per la ficció i anuncia que compra els drets i que farà una tercera temporada.

El 2020 hi havia un tema que es deia covid i que feia molt costós el rodatge a part de la dificultat de reagrupar l'elenc d'una sèrie que ja s'havia cancel·lat. A tot això se li va haver de sumar la mort sobtada de l'actriu principal, Naya Rivera, que va tenir un accident de vaixell aquell estiu. La producció es va haver d'aturar immediatament i els guions es van haver de reescriure.


Així doncs van haver d'esperar d'esperar fins al 2021 per a rodar la nova temporada. Ara finalment el proper 16 d'Octubre s'estrenarà a Starz la tercera temporada de la sèrie. No podrà comptar amb Naya Rivera ni Petrice Jones que no ha pogut quadrar agendes, tot i així després de tants problemes esperem que funcioni.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada