dilluns, 17 d’octubre del 2022

NOVA TARIFA DE NETFLIX

Netflix fa temps que busca com seguir creixent. Ara que sembla que el número de subscriptors ha tocat sostre les noves estratègies del gegant vermell van dirigides a augmentar el marge de benefici de les quotes. Mentre no troben la solució ideal per acabar amb els comptes compartits sembla que la plataforma aposta per oferir un producte més llaminer per aquest públic.


Es tracta d'un nou pla bàsic amb anuncis. Una nova tarifa que costarà 5.49€/mes i aterrarà a Espanya el proper 10 de novembre. Els anuncis consistiran en uns 4 o 5 minuts de publicitat per hora que es veuran al principi i durant la reproducció tant a sèries com pel·lícules. Una altra de les principals diferències d'aquest pla es que els usuaris no es podran descarregar títols als dispositius. Aquest nou producte estarà disponible de moment a Alemanya, Austràlia, Brasil, Canadà, Corea del Sud, Estats Units, França, Itàlia, Japó, Mèxic i el Regne Unit, i la seva intenció és estendre'l a més països properament.

L'aparició d'aquest nou pla, però, no afectarà els plans actuals (Bàsic, Estàndard i Premium) que mantindran les mateixes condicions que fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada