dissabte, 1 de desembre del 2012

UN ESCÀNDOL A TWO AND A HALF MEN

Semblava que els problemes i els escàndols se'n havien anat fa gairebé dos anys quan van acomiadar a Charlie Sheen, però han tornat. 

Un dels protagonistes de Two and a Half Men, Angus T. Jones, va penjar a principis de setmana un vídeo anomenat "Testimony" on, d'entre d'altres coses, demana als espectadors que deixin de veure aquesta porquería de sèrie encara que ell treballi allí.
Pel que es veu ha trobat respostes a alguns problemes que tenia, i aquestes respostes estaven a la Biblia i al la religió catòlica. Segons explica ell no es pot ser un bon cristà i treballar a Two and a Half Men, és per això que no vol treballar en la sèrie.



Ni Chuck Lorre (creador de la sèrie) ni la CBS (canal que l'emet) han parlat en respecte a aquest vídeo. La que si que ho ha fet ha estat la seva mare que ha mostrat preocupació pel que l'església li està fent al seu fill.

Angus T. Jones

Pocs dies més tard, potser per obligació del canal o potser al recordar que la sèrie que estava criticant és la que li dona 300.000 dòlars per capítol, va demanar disculpes.

Aquestes van estar dirigides, més que res, a tot l'equip i a tothom que s'hagi ofès per les seves paraules.
Va explicar que tot havia estat un malentès, està molt agraït i té molt respecte a totes les persones meravelloses amb les qui ha treballat els últims 10 anys i que s'han convertit en una extensió de la seva família.

Jon Cryer, Charlie Sheen i Angus T. Jones a la primera temporada

L'actor de  19 anys va finalitzar la disculpa deixant clar que aquesta sèrie (en la que treballa des dels 10 anys) és una de les experiències més importants de la seva vida, fins a la data.

La CBS ja ha fet públic que no el pensa acomiadar i que tindrem Jake Harper com a mínim fins a final de temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada