dijous, 28 de novembre del 2013

EL MILLOR THANKSGIVING

Avui, quart dijous de novembre, es celebra als Estats Units el Thanksgiving el que es coneix aquí com el Dia d'Acció de Gràcies. 
Aquesta festa sovint és utilitzada per a les sèries d'humor per a fer els seus millors capítols, perquè tothom sap que les reunions familiars són molt potents i sempre hi ha històries que són de sèrie. 
Comencem fent un resum amb alguns dels capítols que ens ha deixat aquesta festa:

La familia Pritchett llençant carabasses pels aires. Això només ho podria aconseguir el Thanksgiving. A Punkin Chunkin la familia moderna es divideix entre somiadors i realistes, però al final, junts gaudeixen el dia amb el somni de llençar aquesta peça.


Slapsgiving (traduit per Dia de acción de tortas) un dels millors capítols de How I met your mother, que fins i tot ha tingut segona part. Tots els fans de la sèrie i els no tan fans recordaran per la resta de la seva vida la bufetada que li va caure a en Barney en aquest dia on tothom es dona les gràcies i es reconcilia.


A les Gilmrore Girls no els hi calia que fos festa per anar a casa els Gilmore després del tracte del sopar dels divendres que van fer, però hem de reconèixer que totes les festes d'Acció de gràcies a les que assistien eren úniques gràcies a la seva presència. La Lorelai i la Rory són la  parella extraordinària i irrepetible que després d'anar a 8137250964 dinars de Thanksgiving encara els hi queda gana per a fer-ne un més.


Però si hi ha una sèrie que ha utilitzat el Thanksgiving com a arma letal per a fer-nos morir de riure, aquesta és Friends. En cadascuna de les 10 temporades hi ha un capítol dedicat a aquest dia tan especial pels americans, a excepció de la segona. 
Però hi ha un episodi que els supera a tots. A aquest l'he coronat com a rei dels capítols dedicats al dia d'acció de gràcies. Es igual que t'agradi o no la sèrie però amb aquesta imatge la Mònica ho va dir tot:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada