dimarts, 1 de setembre del 2015

I QUAN TORNARAN?

S’han acabat les vacances d’estiu i després d’haver agafat forces tornem a la rutina, a matinar cada dia, a la feina... Això sí, no som els únics. Mirant el costat positiu de les coses això significa que falta menys per a la tornada de les nostres sèries preferides.


Aquí us deixo amb el calendari de tornada de les sèries:
24 d’Agost
Com passa amb tot en aquesta vida sempre hi ha algú que torna abans que ningú, en aquest cas és SWITCHED AT BIRTH (Cambiadas al nacer) amb la segona part de la quarta temporada.


21 de Setembre
A diferència de l’any passat enguany els primers marines a tornar de vacances són els de Califòrnia, la CBS estrena la setena temporada de NCIS: LOS ANGELES.
 I la primera sitcom en arrencar la temporada de riures serà THE BIG BANG THEORY amb la seva novena temporada.

     

22 de Setembre
A la CBS és el “dia dels marines” ja que torna el  NCIS que arribarà a la seva tretzena temporada, i el seu spin-off NCIS: NEW ORLEANS que estrenarà la seva segona temporada després que la primera fos tot un èxit.
I el mateix dia que aquestes dues estrelles el canal emetrà la nova sèrie basada en la pel·lícula de Bradley Cooper LIMITLESS.

     

23 de Setembre
Després d’un final de temporada que no va ser gaire seguit torna MODERN FAMILY  amb ganes de recuperar la seva audiència amb la setena temporada.


24 de Setembre
I arriba el torn de THE BLACKLIST  que estrenarà la seva tercera temporada.

 

27 de Setembre
És el dia escollit per a la ABC per a estrenar BLOOD & OIL que espera ser la gran novetat de la temporada.


4 d’Octubre
HOMELAND torna amb la seva cinquena temporada després d’haver demostrar que no necessitava a Damian Lewis per a seguir endavant.


8 d’Octubre
A la CBS tenen el seu “dia de marines”, i a The CW tenen el “dia de vampirs”. Torna THE VAMPIRE DIARIES amb la seva setena temporada, la primera d’una nova era ja que no comptarà amb l’actriu protagonista Nina Dobrev. I també torna el seu spin-off, THE ORIGINALS, amb la tercera temporada.

     

Nadal 2015
Torna l’esperat SHERLOCK amb un capítol molt especial.



Principis 2016
 Per a principis de l'any que ve ens espera la cinquena temporada de EPISODES, la cinquena de SUITS, la tercera de THE FOSTERS, i YOUNGER que ha aconseguit renovar per a una segona.

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada