diumenge, 6 de setembre del 2015

LA PHOEBE EN UN GRAN ESTADI

Si sou seguidors de la cantant nord americana Taylor Swift probablement sabreu que al llarg del 1989 World Tour que ha estat fent aquest estiu han pujat moltes estrelles al seu escenari. Cantants de renom mundial com la seva amiga Selena Gomez, Avril Lavigne, Dan Reynolds (Imagine Dragons) o Jason Derulo han compartit escenari amb la cantant de Tennessee. Però no només companys del seu sector han estat convidats, també han passat esportistes com la selecció de futbol femení dels Estats Units o el jugador dels Lakers Kobe Bryant, models com Cara Delevingne, Karlie Kloss o Andreja Pejic, actrius com Julia Roberts o Lena Dunham i la humorista Ellen DeGeneres.


 Però si haguéssim d'escollir quina convidada va agafar més desprevingut al públic aquesta és la del 26 d'agost a Los Angeles. Taylor Swift va presentar a l'estella d'aquella nit com a una cantant que no estava acostumada als grans públics ja que només havia tocat en algunes cafeteries, de sobte va aparèixer Lisa Kudrow amb una guitarra, i les dues es van posar a cantar el famós "Smelly cat". A la poca estona tot el públic les estava acompanyant i així van fer reviure el personatge de la Phoebe Buffay per un dia.



Uns dies un altre company de Friends també havia pujat en aquell escenari, però en el cas de Matt LeBlanc ell no va atrevir-se a cantar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada