dimecres, 6 d’abril del 2016

GINA TORRES TÉ NOVA SÈRIE

Gina Torres ha fitxat per a un dels nous projectes del canal ABC. L'actriu protagonitzarà The Death of Eva Sofia Valdez, una sèrie que tractarà sobre una immigrant cubana que s'ha fet a sí mateixa com a empresària exitosa i ara és una ferma defensora dels drets dels immigrants a Miami. L'ambició de la Eva pot arribar fins a cert punt que arribi a afectar al benestar de la familia i a més tindrà uns fantasmes del passat que poden amenaçar la seva estabilitat ja que es pot desvetllar com va aconseguir tirar endavant.


En un principi el seu fitxatge no afectarà de forma imediata a Suits ja que la gravació del capítol pilot permetrà compaginar-ho amb la sisena temporada. Però el futur de la Jessica Pearson és més incert si la sèrie aconsegueix la llum verda del canal, ja que potser s'haurà d'allunyar del seu estimat buffet d'advocats. El contracte de Torres s'acabarà d'aquí poc i podria ser que no renovés amb la sèrie de la USA Network.

Per una altra banda Aaron Korsh, productor executiu de Suits ha renovat per a dos anys més amb Universal Cable Productions cosa que fa pensar que potser en un futur veurem Suits sense Pearson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada