diumenge, 3 d’abril del 2016

RENOVACIONS DE LA CBS

D'aquí poc seran els upfronts i els canals han començat a escollir que fer amb la seva graella. Es per això que la CBS està de renovacions, ara farà cosa d'un mes es va saber que NCIS renova per dues temporades més així que la marxa d'en Michael Weatherly no li impedirà arribar fins a la quinzena temporada, i ara és el torn per als seus spin offs.


Aquest canal és molt conegut per ser conservador i tancat, sempre aposta per les seves sèries de llarg recorregut i a l'hora de renovar passa un senzill filtre: si funciona deixa-la i si no cancel·la. Per sort pels fans de la franquícia dels marines tant NCIS: Los Angeles com NCIS: New Orleans funcionen. La primera porta darrere una llarga trajectòria i tot i que les últimes dos temporades ha punxat una mica en temes d'audiència i rara vegada arriba als deu milions d'espectadors la cadena segueix apostant per ella tot i que ja està en declivi. La segona per una altra banda és una de les sèries més vistes als Estats Units i en cap moment crec que s'ha plantejat la idea de no renovar.


Altres sèries que s'ha anunciat que seguiran la propera temporada són Blue Bloods, Elementary, Hawaii 5.0, Madam Secretary, Scorpion, Mom i Broke Girls. Per una altra banda els fans de The Big Bang Theory no us preocupeu si no veieu a la sèrie en aquest llistat, la comèdia de Chuck Lorre ja va renovar l'any passat per a dues temporades més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada