dilluns, 16 de maig del 2016

CASTLE FINALMENT CANCEL·LADA

La sèrie de la ABC porta sent notícia cada setmana des que va anunciar que havia acomiadat a Stana Katic i que prescindirien de l'agent Beckett de cara a la novena temporada. Finalment després de diversos dies darrere la negociació dels contractes amb la majoria de l'elenc principal Castle ha estat cancel·lada.

Katic portava vuit anys treballant a la sèrie i co-protagontizant-la juntament amb Nathan Fillion. Ja feia temps que els rumors i les males llengües deien que la relació entre els dos actors no era la millor del món, però no hi havia proves autèntiques al respecte. Tot i així sí que hi havien petits detalls que deixaven entreveure que algun problema hi havia com per exemple les reduïdes ocasions en que els dos actors compartien escena.


Quan es va fer pública la notícia Fillion va publicar en el seu compte de Twitter:



Tot i les especulacions i les teories que hi ha darrere d'aquest acomiadament les raons oficials que ha donat el canal són simplement econòmiques. La ABC estava retallant despeses i deixar anar a la Stana Katic i a la seva companya Tamala Jones (que interpretava a la doctora Lanie Parish) era la opció més viable.


Bé sigui perquè els fans creien que la Beckett és indispensable per a seguir endavant amb la sèrie o bé perquè les negociacions que s'estaven duent a terme per a fer una novena temporada amb un pressupost limitat i un número de capítols retallat (només 13) no ha resultat com es desitjava, el canal ha pres una decisió molt important cancel·lant la sèrie.  Castle es va estrenar el 2009 i ha estat una de les sèries més representatives de la ABC dels últims anys fent que la seva audiència creixés temporada rere temporada.

Aquesta nit als Estats Units s'emetrà l'últim capítol de Castle davant d'uns fans que encara no han digerit del tot la notícia. El capítol que s'anomena Crossfire ja estava programat per el 16 de maig des de fa temps i s'ha dit que hi havia dues versions del final diferents per si a cas renovaven o no.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada