dilluns, 11 de juliol del 2016

PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA DE GILMORE GIRLS

Netflix ja s'ha posat a escampar a quatre vents que Gilmore Girls torna. L'equip de promoció i màrqueting de la plataforma ha començat la feina mitjançant diverses campanyes.

La primera de totes es va posar en marxa quan es va fer públic el títol de la nova temporada. Es dirà Gilmore Girls: A year in the life (Gilmore Girls: Un any en la vida), reflectint així  com els quatre capítols tindran lloc en les quatre estacions del any. Tant bon punt es va saber el títol la cadena va penjar per xarxes socials i altres plataformes online el que és de moment el pòster de la sèrie. Aquest destaca per una forma de presentació molt senzilla on simplement apareix una tassa de cafè (l'addició de les Gilmore) i la frase: Live more, laugh more, eat more, talk more, Gilmore (Viu més, riu més, menja més, parla més, Gilmore).


Una de les accions que ha fet la sèrie i que més ressò ha tingut ha estat l'aparició de l'Alexis Bledel, qui representa a la Rory Gilmore a la sèrie, juntament amb Michele Obama, la primera dama dels Estats Units, en un video per a promocionar la iniciativa "Let girls learn". 



També s'ha aprofitat que aquest Juliol s'ha fet el llançament internacional de totes les temporades de Gilmore Girls per Netflix per recordar a tots els seguidors que aquesta tardor s'estrenaran els nous capítols. S'han penjat gifs on apareixen frases conegudes o paraules rellevants de la sèrie traduïdes als diversos idiomes que es parlen en els països on es pot veure la sèrie.


Finalment l'última notícia que ens ha donat el servei en streaming és que el proper 27 de Juliol es farà un esdeveniment especial en que es presentarà la "minisèrie" a la premsa. Es farà en el marc de la Television Critics Association Press Tour i ell estaran les protagonistes Lauren Graham i Alexis Bledel i la creadora Amy Sherman-Palladino, acompanyades per Scott Patterson i David Palladino. S'espera que en ell es reveli nova informació sobre la sèrie com ara la data concreta d'estrena o bé un trailer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada