diumenge, 10 de juliol del 2016

REUNIÓ DE ONE TREE HILL AQUESTA TARDOR

Fa només quatre anys que va acabar One Tree Hill però per la nostàlgia que mostren els fans per les xarxes socials sembla que hagin passat molts més. Aquesta setmana s'ha anunciat la primera reunió oficial de l'elenc de la sèrie en la qual de moment només han confirmat la seva presència Chad Michael Murray, James Lafferty, Jana Kramer i Antwon Tanner. Els actors de la sèrie de The CW es trobaran en la convenció EyeCon que es celebrarà aquesta tardor al Chicago Marriott Downtown Magnificent.


S'esperà que hi hagi més personatges presents a part del Lucas, Nathan, Alex Dupré i Skills però com que encara falta molt ja s'anirà ampliant la llista a mesura que s'acostin les dates amb noms com la Brooke, Peyton, Haley o el Julian.

La convenció que començarà l'11 de novembre no serà la primera reunió de l'elenc de One Tree Hill, l'any passat ja va haver-hi una petita quedada d'una forma no oficial que va mostrar com l'amistat que hi havia entre els personatges també es traslladava darrere les càmeres amb els actors.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada