dimecres, 17 d’agost del 2016

HOMELAND RENOVA X2

Tinc males i bones notícies per als seguidors de la sèrie de la Claire Danes. Primer comencem per les dolentes i es que he de dir que l'estrena de la sisena temporada de Homeland s'ha retardat fins a l'any que ve, i no podrem veure nous capítols fins a la midseason. Però la bona notícia es que la sèrie de Showtime ha renovat per a dues temporades més, i a part de la sisena temporada que ja tenien adjudicada hi haurà setena i vuitena fet que permet als guionistes explicar històries de seguretat nacional encara més complexes i trames de política internacional encara més enrevessades.


Sobre la temporada que s'estrenarà el proper 15 de Gener cada dia es saben més coses. L'acció torna al territori americà, en concret a Washington D.C.. La Carrie torna de Berlin i treballa en una fundació que es dedica a proporcionar ajuda als musulmans que viuen en terra nord-americà. 
La trama principal girarà entorn a un nou personatge, Elizabeth Keane, la futura presidenta dels Estats Units d'America, una senadora que acaba de ser escollida per a governar el país més poderós del món (els productors fent l'ullet a la Hilary Clinton). Els capítols es desenvoluparan entre el dia de les eleccions i el de la investidura, per tant el període en el qual no hi ha un president/a oficial. En aquests episodis pretenen mostrar l'època de transició que hi ha entre una legislatura i la següent i com la gent ho viu amb ansietat i es guia pels interessos.


Entre els grans fitxatges es troba Elizabeth Marvel de House of Cards que representarà a la futura presidenta del país, Hill Harper de Limitless que serà el cap de gavinet de la presidenta i Patrick Sabongui de The Flash que interpretarà a un professor de dret i advocat de la comunitat musulmana. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada