dilluns, 15 d’agost del 2016

SIMONE BILES A PRETTY LITTLE LIARS

La gimnasta Simone Biles ha estat una de les estrelles d'aquests jocs olímpics de Rio fet que ha permès que es guanyés una fama que li donarà la opció de participar en la seva sèrie preferia. De nou es repeteix el que va passar a Londers 2012, en aquell moment van ser Gabby Douglas i McKayla Maroney les afortunades que després de les seves victòries en equips i individuals van aconseguir un cameo a les sèries de The CW, The Vampire Diaries i Hart of Dixie. 


Tot va començar quan Biles va declarar ser una gran fan de Pretty Little Liars. Poc més tard es va penjar els ors que l'han convertit en una gimnasta que passarà a la història i I. Marlene King va enviar-li una invitació formal per a visitar el rodatge i fins i tot aparèixer a la sèrie de Freeform juntament amb la resta de les seves companyes d'equip (entre les quals es troba Gabrielle Douglas).

Biles va acceptar aquesta invitació via Twitter i la creadora de la sèrie li va contestar que Rosewood l'esperava. 


La gimnasta de només 19 anys que va guanyar tres ors en el Jocs de Rio apareixerà en la setena temporada. Durant la gravació podrà conèixer a tots els seus actors i actrius preferits i així va poder complir un somni més en un dels millors anys de la seva vida .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada