dilluns, 12 de març del 2018

NOU PÒSTER PER A ALEX INC

Alex Inc, la nova comèdia de la ABC que protagonitza Zach Braff (conegut per Scrubs) i que s'estrena el proper 28 de Març, ha donat a conèixer el seu pòster i una nova promo.

Basat en l'èxit del podcast de l'Alex Blumberg Startup, la sèrie de comèdia té a veure amb les coses que succeeixen quan un periodista i pare de família deixa la feina per a iniciar la seva pròpia empresa. Ràpidament descobreix que serà molt més difícil del que es pensava.


Alex Schuman és un existós productor de radio amb una esposa intel·ligent Arunima i dos fills segurs i extravagants, en Ben i la Soraya. Després d'anys creant un tipus de contingut que no li genera satisfacció creativa, i entrant en el que la majoria considera la crisis dels 40, l'Alex decideix arriscar tot, inclòs els seus estalvis per a començar el seu propi negoci. Armat tan sols amb l'ajuda de la seva productora massa entusiasta, Deirdre, i el seu cosi segon que es troba a l'atur, l'Eddie, l'Alex navega pel boig món de les start-ups al intentar mantenir la seva família com a prioritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada