dimarts, 20 de novembre del 2018

ELS FITXATGES DE PATRIA

Fa una mica més d'un any us parlava sobre la primera sèrie de creació pròpia de HBO España. Així ho va anunciar la plataforma quan va adquirir els drets Patria, la novel·la de Fernando Aramburu.

Ara la sèrie segueix agafant forma. Ja s'ha fet públic que el rodatge començarà al Pais Basc a principis del 2019 i tenen les dues primeres incorporacions confirmades: Elena Irureta i Ane Gabarain.


Irureta representarà a Bittori i Gabarain a Miren, són les dos amigues sota les que es centra la història, dues dones que es conèixen des de fa temps i que són separades pel conflicte i el terrorisme d'ETA. Bittori s'ha hagut de traslladar a Donosti després que assassinessin al seu marit i la Miren s'ha radicalitzat després que el seu fill hagi entrat a la banda armada. 

La història comença després de l'anunci de l'alto al foc per part d'ETA, la necessitat de saber la veritat sobre la mort del seu marit fa que Bittori retorni al seu poble, un fet que inquietarà a molts dels veïns i sobretot a la Miren.


L'adaptació comptarà amb 8 capítols d'una hora cadascun que estaran escrits i produïts per Aitor Gabilondo. L'estrena està prevista per 2020 però cal recalcar que encara no s'ha començat el rodatge així que el seu llançament encara es pot aplaçar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada