dijous, 13 de desembre del 2018

MERLÍ: SAPERE AUDE EL SPIN-OFF QUE ESPERÀVEM

És la notícia de la setmana, torna Merlí. La sèrie de Héctor Lozano tindrà un spin-off amb el Pol Rubio com a protagonista.

TV3 i Movistar+ han tancat un acord que permetrà continuar amb la sèrie del professor de filosofia, aquesta vegada amb el seu alumne preferit com a personatge central. La nova ficció es titularà "Merlí: Sapere Aude", que significa "atreveix-te a saber", aquesta és una de les frases que va pronunciar en Merlí a la seva primera classe a l'institut Àngel Guimerà. "Us vull desperts, no us deixeu arrossegar per l'opinió de la majoria, tingueu criteri propi!". Aquestes paraules es resumeixen en la màxima d'Horaci que donarà nom al spin-off.

Resultat d'imatges de pol rubio

Amb aquesta ficció Movistar+ es llança a l'aventura d'estrenar una sèrie en català per a tot Espanya. LA plataforma fa aquest salt desprésd e veure que Merlí ha estat tot un èxit arreu del país i a Llatinoamèrica gràcies a la seva entrada al catàleg de Netflix.

La nova sèrie arrencarà uns mesos després de la mort de Merlí, quan el Pol Rubio inicia els seus estudis a la Facultat de Filsosofia. L'estrena es preveu per a finals de 2019 en exclusiva a Movistar+ i un any més tard es podrà veure al canal públic. El protagonsita serà Carlos Cuevas, tot i que la intenció és comptar amb altres membres de l'elenc original com David Solans (Bruno) o  l'Anna Maria Barbany (Calduch).

Resultat d'imatges de bruno pol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada