divendres, 7 de juny del 2019

PATRICK J. ADAMS TORNA A SUITS

L'actor que va respresentar a en Mike Ross durant set temporades s'està preparant per a tornar a interpretar el seu personatge durant la novena i última temporada de Suits.

Adams apareixerà en el cinquè capítol quan en Mike acabi involucrant-se en un cas contra en Harvey i la Samantha. Per descomptat el capítol que representarà la tornada del fill pròdig comptarà amb escenes divertides entre els dos amics i algunes de més emocionals.

"No podria estar més feliç de ser part de la temporada final de Suits" ha declarat l'actor entusiasmat. "Trobo a faltar a la meva família de la televisió i estic ansiós per veure quin tipus de problemes pot provocar en Mike per última vegada".


L'última aparició del seu personatge a la sèrie va ser en el final de la temporada 7 quan en Mike i la Rachel es van casar i van abandonar New York per a dirigir la seva pròpia firma a Seattle.

La pregunta que s'està fent tothom és si també tornarà Meghan Markle, però Korsh ja va dir en el seu moment que la possibilitat que això sorgís eren molt properes a zero i es que ara l'actriu és duquessa.



L'estrena de la temporada serà el dimecres 17 de Juliol a la Usa Network, seguit de l''esrena del spin-off de Suits liderat per Gina Torres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada