dijous, 13 de juny del 2019

PAULEY PERRETTE PARLA SOBRE LA SEVA MARXA

Aquesta setmana la Pauley Perrette, actriu que durant 15 temporades va representar a l'Abby del NCIS, va trencar el silenci sobre la seva marxa de la sèrie de la CBS.

"No hi tornaré! Mai! Siusplau deixeu de preguntar-ho. Estic aterrida amb que en Harmon i ell m'ataquin. Tinc malsons al respecte". Poques hores després penjava fotografies d'un membre de l'equip que va ser atacat pel gos d'en Mark Harmon (Gibbs) l'octubre del 2016 i a qui van haver de posar 16 punts. L'actiu comentava que va lluitar per a que això no tornés a succeir, ja que volia protegir a l'equip, però després va ser agredida físicament i va perdre la feina.


Perrette va aparèixer per última vegada en el penúltim capítol de la quinzena temporada del NCIS on l'Abby va deixar la feina per a seguir les passes d'una amiga i dirigir una organització benèfica per a dones sense llar. La forense va compartir sincers comiats amb tots els membres de l'equip excepte en Gibbs amb el qual va intercanviar un adéu a través d'una connexió per internet.

Tot i que la CBS encara no ha donat resposta als comentaris  de Perrette, si que ho va fer fa un any quan va explicar que la Pauley va comentar una preocupació en el lloc de feina, i van treballar amb ella per a poder torbar una resolució ja que estaven compromesos amb un entorn de treball segur en tots els seus programes.


El canal no para de col·leccionar sèries amb problemes amb l'equip. Fa pocs dies coneixíem que Bull s'ha quedat sense productora per les acusacions que hi ha cap a Michael Weatherly. Tot i així els problemes de Perrette no semblen estar amb la CBS ja que la nova sèrie Broke s'estrenarà a la mid season en la mateixa cadena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada