dimecres, 16 d’octubre del 2019

THIS IS US 4x01

Aquesta setmana el 9 d'Octubre ha tornat This is us a FOX Life amb la seva quarta temporada. Una nova entrega carregada de nous fitxatges i noves històries que han d'entrar en joc.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "STRANGERS" DE THIS IS US COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Aquest ha estat un capítol amb aires de capítol pilot. Si no fos perquè a l'inici apareixen en Jack i la Rebecca probablement creuria que és una altra sèrie. Durant els 40 minuts penso, aquesta sèrie no està malament però no és el que venia a veure. On són en Randall, la Kate i en Kevin?

Dit això, el capítol ens presenta a tres personatges: la Cassidy, en Malik i en Jack.
Comencem per la Cassidy, representada per la Jennifer Morrison una cara molt coneguda pels fans de House o de Once Upon a time. Es tracta d'una soldat que ha anat a la guerra i torna als Estats Units havent-se d'adaptar a un ritme de vida molt diferent al que tenia i una família amb la que fa temps que no convivia.


En Malik és un jove que va a l'institut, busca feinetes i és pare. Al principi del capítol veiem com queda amb els amics a la pista de bàsquet i fa una vida "normal" per un nen de la seva edat, i de sobte se'ns fa un gir de guió típic de This Is Us i ens mostra a un noi intentant ser un bon pare.


Finalment tenim a en Jack, un home cec amb qui acudim a la seva "primera cita" si és que xerrar amb la cambrera del bar on vas a esmorzar es pot anomenar així. 
Com podeu veure ens fan un primer tastet de tres personatges que té pinta que tenen unes històries molt complexes a l'esquena.

El capítol porta per títol Strangers (desconeguts) perquè realment gira entorn a tres desconeguts per al públic. La gràcia ve en els últims minuts en que amb unes quantes escenes aconseguim lligar caps i veure com la Cassidy probablement iniciarà una amistat amb en Nick, en Malik és el nou interés de la Deja i en Jack és el fill de la Kate.


No he pogut evitar que em vingués un deja vu de la sensació que vaig tenir al veure el primer capítol de la sèrie i recordar la lliçó apresa: la paciència és una virtut i és necessària per a poder gaudir d'aquesta sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada