dimecres, 11 de desembre del 2019

DÍAS DE NAVIDAD

Ara que s'atansen les dates Nadalenques s'estrena a Netflix una sèrie molt adient per aquests dies. Es tracta de Días de Navidad, una minisèrie que seguirà la vida de quatre germanes unides per un secret en tres etapes diferents de la vida però sempre durant el dia de Nadal a la casa familiar.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST LA MINISÈRIE DÍAS DE NAVIDAD COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Com estava dient és una sèrie ideal per veure durant les vacances de Nadal. Tot i que podríem pensar que és comparable amb les pel·lícules que es veuen per aquesta època on tot és nevat, familiar i idíl·lic, probablement no seria la cosa més encertada.

La sèrie comença quan una nena buscada per les autoritats es troba amb tres germanes i amb l'ajuda d'aquestes es refugia el dia de Nadal a casa d'aquesta família. Res seguirà igual quan descobreixen que s'ha mort el pare de la jove i a partir d'ara algú se'n haurà de fer càrrec. Un pare de família que sempre ha apostat per mantenir-se neurtal durant el conflicte haurà d'escollir bàndol.


Fotograma Dias De Navidad

El primer capítol serveix per a assentar les bases d'una història que en el segon i tercer s'aprofundeix, sobretot es veu en el caràcter de les quatre germanes. L'obra creada i dirigida per Pau Freixas (Polseres vermelles) enllaça molt bé els salts en el temps concloent la història amb un impacte emocional per a tots els espectadors. 

Imagen Dias De Navidad

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada