dimarts, 25 de gener del 2022

HOW I MET YOUR FATHER I EL SEU PRINCIPI

Avui us vinc a parlar d'un spin-off o el que sigui que fa anys que en sentim a parlar i ha tardat lo seu en fer-se realitat. Avui toca parlar de How I Met Your Father.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE HOW I MET YOUR FATHER COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

No donava un duro per ella però he de dir que de moment no està malament. Lo seu en un primer capítol seria dir que la sèrie és boníssima i després més endavant ja anivellar les opinions. No us enganyaré, no és el cas.

Dit això la història té un no-sé-que que en el tràiler no es percebia. L'hereva de How I Met Your Mother ha aconseguit encaixar molt bé la seva posició vinculant-se amb la seva sèrie mater sense ser una simple còpia canviant el sexe del protagonista.


Quan es va publicar el tràiler i el pòster ja vaig pre-jutjar dient que semblava la típica sitcom americana que cancel·larien a la primera temporada. De moment al primer capítol sembla que apostaran per bastantes més localitzacions i no descartaria que la renovessin.

El capítol està ple a vessar d'acudits previsibles i dolents. En el tema comèdia tenen un llarg recorregut per millorar però pot acabar sortint bé. El que m'ha sorprès molt gratament és el final del capítol. A diferència de la sèrie del Ted Mosby sembla que aquí el possible pare està entre un reduït número d'homes els quals ja els coneixem tots des d'un inici. Una altra cosa que m'ha agradat és la picada d'ull que s'han reservat pel final on l'apartament de la Lilly i el Marshall es converteixen en un dels llocs recurrents on veurem a la Hilary Duff i companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada