diumenge, 16 de gener del 2022

PLAN COEUR I EL SEU FINAL

Aquesta temporada us havia parlat de moltes sèries que iniciaven el seu viatge per la petita pantalla, però avui ens toca parlar d'una que ha decidit acabar.

L'1 de Gener es va estrenar la tercera i última temporada de la comèdia francesa amb més èxit de Netflix i ara és l'hora de parlar del seu final.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L'ÚLTIM CAPÍTOL DE PLAN COEUR COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Comencem el capítol veient com l'Elsa, tot i ser estèril, té un fill. Durant uns minuts em vaig creure que havia tingut una criatura gràcies als òvuls de la seva amiga però aviat descobrim que no. Al final el nadó resulta ser adoptat.

Al llarg dels vint minuts veiem com van tancant les històries per a que tothom acabi feliç, una sent mare, l'altra reenamorant-se del seu marit i la tercera guanyant les eleccions. Tot això amb una festa que els reuneix a tots i una bona música de fons. Bàsicament han seguit l'ABC de com acabar una sèrie.


Els guionistes han tirat molt del recurs típic de capítol final. Pel meu gust hi ha un excés de flashbacks que en una sèrie de lineal típica de 40 minuts amb 10 temporades potser té sentit. Però estem parlant de Plan Coeur, una comèdia que entre totes les temporades té 21 capítols en total, alguns dels quals no arriben ni a la mitja hora. No calien tants flashbacks i recordatoris de coses que si l'has mirat per Netflix probablement les hagis vist el mateix dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada