dimarts, 15 de febrer del 2022

EN BARNEY NO TORNARÀ

Posem-nos en context. Tot i que cada vegada hi menys persones que es confessin fans de How I Met Your Mother (la sitcom ha envellit fatal), els pocs que resten insisteixen en que seria molt divertit tornar a veure els personatges en acció i més ara que s'ha estrenat la seva sèrie filla. 

Per aquest motiu en una entrevista que li va fer Neil Patrick Harris (Barney Stinson) a la Hilary Duff (Sophie) va sortir el tema. A la pregunta si es plantejaria tornar a repetir el seu paper de faldiller de Nova York a la seqüela How I met your father, Harris va dir que no creu que les trastades que feia en Barney funcionessin en l'era del #MeToo. La sèrie està millor sense ell i els deliris oberts de grandesa del seu personatge. "Tret que hagi canviat de costum o s'hagi unit a un monestir, no estic segur de si és en el millor interés d'algú".


Duff per la seva banda, també va mal parlar del personatge. Segons ella cada estafa, engany i ximpleria que en Barney utilitzava per anar a fer un beure, sopar o directament enllitar-se amb dones el posaria en seriosos problemes legals avui en dia. "Estic bastant segura que en Barney estaria a la presó el 2022".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada