diumenge, 2 de juliol del 2017

ELS MILLORS PERSONATGES LGBT

Aquesta setmana s'ha celebrat a Madrid el World Pride 2017 i avui és un bon moment per a recordar els personatges LGBT que han protagonitzat les nostres sèries. Sense intenció a numerar-los o classificar-los de millor a pitjor aquí teniu alguns dels personatges que han representat al col·lectiu durant l'últim any:

Comencem per la sèrie més recent, 13 Reasons Why. La producció de Netflix basada en la novel·la homònima tracta diferents casos de bulling que es pateixen en els instituts avui en dia, i evidentment la homofòbia no s'escapa. En aquest cas, no és la protagonista la qui pateix aquest odi per part dels altres, sinó que es tracta de la seva amiga Courtney. Després d'una nit passada de voltes la noia acaba fent un petó a la Hannah i, al assabentar-se la resta de la classe, la jove ha d'enfrontar-se a tot tipus de burles. 

Resultado de imagen de courtney 13 reasons

El segon personatge del que parlarem fa relativament poc que ha sortit de l'armari. Es tracta del Michel de Gilmore Girls, el recepcionista del Dragonfly Inn no va fer cap referència a la seva orientació sexual al llarg de les set primeres temporades, però en el retorn que va haver-hi l'any passat el vam poder veure parlant obertament sobre la seva parella i la idea de tenir fills. La sèrie de Sherman-Palladino va ser molt criticada en el seu moment per la manca de personatges LGTB i per ser un poble majoritàriament de raça blanca, en Michel és l'únic personatge que es salva de tots aquests comentaris.

Resultado de imagen de gilmore girls a year in the life michel

Si parlem de LGBT i de The Fosters no podem escollir un sol personatge. Per suposat que la Lena i la Stef, mares de cinc adolescents, s'emporten la palma ja que són les protagonistes d'aquesta sèrie. Però al llarg de les temporades hem anat coneixent més personatges que formen part d'aquest col·lectiu moltes vegades discriminat i hem vist com en Jude i les seves respectives parelles (Noah i Connor), els amics de la Callie (Aaron i Cole), i molts d'altres com la professora Monte o la Carmen de les Girls United lluitaven per aconseguir la normalització.

Why Stef and Lena of 'The Fosters' Are Perfect TV Parents

No sé si heu estat mirant varies llistes de personatges LGBT o aquesta és la primera que obriu, però si ho heu fet veureu com hi ha una parella que no s'escapa de cap post: En Mitchell i en Cam. Co-protagonistes d'una de les millor comèdies de l'actualitat aquests dos entranyables i divertits pares lideren algunes de les trames preferides dels fans de Modern Family.

Mitch-and-Cam-Modern-Family-Is-Eric-Stonestreet-Gay | HazteQueer.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada