diumenge, 9 de juliol del 2017

FRIENDS I EL CAFÈ

Ja fa molts anys que la sèrie de Marta Kauffman i David Crane va acabar però a causa de la seva omnipresència en molts canals de ficció (Paramout Comedy i FDF) i sobretot amb l'arribada de Netflix no sembla que hagi passat més d'una dècada. Ara el grup d'amics torna a reaparèixer en aquest blog gràcies a la publicació de Kit Lovelace, una escriptora britànica, que ha realitzat un estudi sobre Friends i el cafè.


La senyora ha tornat a mirar el 236 capítols (gairebé 79h) que van formar les deu entregues de la sitcom amb la voluntat d'analitzar quina quantitat de cafè bevia cada personatge. El resultat d'aquest curiós estudi ha donat el títol de major cafeïnomena a Phoebe Buffay. El personatge de Lisa Kudrow es va prendre un total de 227 tasses de cafè al llarg de les 10 temporades seguida de molt aprop per Chandler Bing (Matthew Perry) amb 212. A la cua del la llista trobem a Rachel Green que degut a que en les primeres temporades apareixia treballant com a cambrera i no asseguda al sofà del Central Perk prenent un cafè com la resta del grup, la xifra de tasses s'ha vist reduïda a només 138. 


Una altra curiositat que hem descobert gràcies a la seva feina és que si sumem el cost de tots els cafès que es van prendre els sis membres del grup al llarg de les 10 temporades de la sèrie la Phoebe, Chandler, Mónica i companyia és van arribar a gastar més de 2.000 $ en cafeïna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada