dissabte, 22 de juliol del 2017

LES SÈRIES MÉS VISTES DE NETFLIX

Una de les característiques principals de la plataforma online és que no dóna dades sobre la audiència dels seus continguts, però això no deté als més curiosos que intenten obtenir la llista dels més vists per altres mètodes.

No podem negar que Netflix ha canviat la forma de veure la televisió. Després del boom de pirateria que es va produir a partir del 2004 gràcies a sèries com Lost, Prison Break o House, els consumidors d'aquest contingut vam decidir que volíem una altre model de televisió, un en que poguéssim veure el que volguéssim, quan i on desitgéssim. Aquesta va ser la primera empresa que va semblar que oferia una solució al problema que podia funcionar. Potser no podem dir frases tant lapidàries com "Netflix ha acabat amb la televisió tradicional", però és evident que cada vegada hi ha més subscriptors i es produeix més contingut original.

Resultado de imagen de lost tv show

Com ja he comentat abans una altra de les coses que diferencien a Netflix dels canals tradicionals és el secretisme que hi ha darrere de les dades d'audiència. Mentre que en un canal com la NBC no es para de repetir i pregonar als quatre vents que This Is Us ha obtingut 10 milions de espectadors en la seva primera temporada, o la CBS mai s'oblida de recordar als seus patrocinadors que emet el drama i la comèdia més vists dels Estats Units amb 15 milions del NCIS i 19 milions de The Big Bang Theory. 

Imagen relacionada 

L'estudi en qüestió ha estat realitzat per HighSpeedInternet.com basant-se en dels dades de busca de Google Trends i el país d'origen de l'espectador. Segons aquesta investigació Sherlock és la sèrie més vista arreu del món i en segona posició trobem a la mítica Friends. La Rachel, el Ross i companyia són eterns, fa més de 20 anys de la seva primera emissió i segueixen sent de les sitcoms més vistes.
Dins del bloc de sèries originals de Netflix, la més vista és Narcos, la sèrie que narra la vida de Pablo Escobar i que també és la tercera sèrie més vista a nivell mundial.

Resultado de imagen de narcos netflix

Una altra de les característiques de Netflix és la pluralitat dels seus espectadors. Així com la majoria de canals americans (i també passa amb els d'aquí) estan encasellats en un sector de la població (CBS-conservadors, The CW-juvenil, ABC-públic familiar) la plataforma online ofereix producte per a tot tipus d'especatodrs i això es pot notar en la llista de sèries més vistes on veiem la gran varietat que tenen.

Netflix està present en 190 països i cada un d'aquests té diferents gustos. A Netflix España sembla ser que ens unim als criteris globals i en la primera posició trobem a Narcos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada