dijous, 31 d’agost del 2017

L'ÚLTIMA TEMPORADA DE MERLÍ

La sèrie catalana més esperada de la temporada tornarà el proper 18 de Setembre amb la seva tercera i última temporada. Aquesta entrega ve amb diversos canvis deguts a les crítiques que va rebre la última temporada i la necessitat de Tv3 de recuperar les audiències i la posició de lideratge que havia tingut fa pocs anys.

L'any passat molts seguidors de Merlí es van queixar perquè creien que l'horari d'emissió era massa tard tractant-se d'una sèrie familiar. La ficció començava gairebé a les 23h i s'allargava fins pràcticament mitjanit, i tenint en compte que el target majoritari de la sèrie eren joves/adolescents que l'endemà havien de matinar per anar a l'escola, la cadena catalana ha decidit fer un canvi a la graella.

La imagen puede contener: 1 persona, texto

Durant aquest primer trimestre Merlí agafarà el relleu al telenotícies i per tant començarà la seva emissió abans de les 22h. Això farà que la nova temporada de Crackòvia no comenci fins després de Nadal quan la sèrie de Hèctor Lozano ja hagi acabat. Una altra novetat destacada de la tercera temporada serà el Merlinari, un programa de televisió de 30 minuts on joves de tot Catalunya diran la seva sobre els temes que es plantegen a cada capítol. Vindria a ser un programa semblant a "Fora de carta". Finalment acabaran la nit amb la reemissió d'un episodi de temporades anteriors i així TV3 haurà omplert tota la nit de dilluns amb continguts de Merlí.


En els nous capítols trobarem a una Merlí descol·locat per l'arribada d'una nova professor, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada