divendres, 1 de setembre del 2017

TORNEN LES SÈRIES

La "tornada al cole" aquest any ens arriba per terra, mar i aire. Així com fins ara ens assabentàvem que el setembre estava a prop gràcies als anuncis del Corte Inglés que passaven a la tele i algun que altre anunci al diari, ara la tornada s'ha estès com un virus per internet. No sé si aquest any és la primera vegada que passa, o potser és la primera vegada que me'n dono compte, però la tornada a l'escola m'està perseguint! Imatges de propaganda a Twitter i Facbook, vídeos d'un munt de Yutubers, i anuncis en absolutament tots els vídeos que poso a reproduir, és inútil negar la realitat: s'han acabat les vacances.


Com cada any intento buscar la part positiva i és que d'aquí res tornen les nostres sèries preferides a la graella. Aquí us deixo amb un calendari de tornada de sèries:

9 de Setembre
Showtime va estrenar la cinquena i última temporada de EPISODES el passat 20 d'agost i l'endemà ja es podia veure a Espanya en la seva versió subtitulada, però pels que preferiu veure a en Matt LeBlanc parlant en castellà, a partir del 9 de Setembre podreu veure la sèrie doblada a Movistar+.

Resultado de imagen de episodes movistar +

18 de Setembre
A Catalunya arriba una de les sèries més aclamades de producció pròpia. TV3 estrena la tercera i última temporada de MERLÍ.

Alumnes i professors de la tercera temporada de "Merlí" amb el director de la sèrie, Eduard Cortés, i el seu creador, Héctor Lozano.

25 de Setembre
Dia important per a la franquícia de Sheldon Cooper. S'estrena la onzena temporada de THE BIG BANG THEORY però també es podrà veure als Estats Units el primer capítol de YOUNG SHELDON.

 

26 de Setembre
Abans que ningú pirategi la que probablement serà la sitcom revelació de l'any, Movistar emet YOUNG SHELDON en versió original subtitulada.


A la altra banda de l'Atlàntic la NBC emetrà la segona temporada de THIS IS US, la sèrie que va arrasar l'any passat i que promet molt en aquesta entrega.


I a la CBS com és habitual mantenen allò que funciona i estrenen la quinzena temporada de NCIS, la quatra de NCIS: NEW ORLEANS, i la segona de BULL.

  

27 de Setembre
Després que estreni la seva competència arriba MODERN FAMILY amb la seva novena temporada.


1 d'Octubre
Els marines que falten no arribaran fins a principis d'Octubre. S'estrena la novena temporada de NCIS: LOS ANGELES.


4 d'Octubre
THE BLACKLIST tornarà una mica més tard que la majoria de sèries, però la cinquena temporada intentarà no ser l'última.



5 d'Octubre
S'estrena la onzena temporada de THE BIG BANG THEORY doblada al castellà a la TNT.
 

Desembre
Encara no té una data concreta però serà pels volts de Nadal que USA Network emetrà el retorn de PSYCH.

Resultado de imagen de psych the movie

2018

Algunes de les sèries que s'esperaran a la mid season per estrenar nous capítols són: 13 REASONS WHY, HOMELAND i THE ORIGINALS.

  

PD: Sé que falten moltes dates de les sèries doblades al castellà, però es que encara no s'han publicat la majoria dels calendaris dels canals espanyols. Tant aviat com ho sàpiga penjaré la informació al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada