dilluns, 3 de maig del 2021

SCRUBS PER FI EN UNA PLATAFORMA

Ara farà un any us parlava d'una sèrie de moda que curiosament no era una estrena recent. Com ha passat amb moltes cançon gràcies al Tik Tok hi ha shows de fa més de 10 anys que estan sent descobertes per les generacions més joves. Es el cas de Scrubs que va tornar a tenir èxit després que una escena del capítol "My Cabbage" es fes viral per les xarxes socials. Després d'aquest petit nou esclat de fama els seus protagonistes van iniciar un podcast i això ha portat a que encara més gent demanés un revival de la sèrie, un retorn especial o que s'afegís la sitcom a alguna plataforma.

Per insistència de molts fans s'ha aconseguit que a partir del 14 de maig estiguin disponibles totes les temporades de Scrubs a Disney+ Star. Suposo que s'haurà de preparar algun post especial per parlar d'aquesta sèrie que de primeres costa una mica entrar en el seu estil d'humor, però que si hi entrés és hilarant.

També aprofito per avisar que aquell mateix dia es penjarà a Disney+ Star la segona temporada de High School Musical The Serie. La primera temporada no va tenir l'exitàs que s'esperava però les dades d'audiència de moment són acceptables. Veurem com evoluciona la cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada