dimecres, 30 de març del 2016

I QUI TORNARÀ?

Ho més complicat de fer un revival d’una sèrie és reunir de nou a tots els membres de l’elenc. És habitual que els seus actors hagin seguit endavant amb nous projectes ja sigui com a actors o com a directors, productors o guionistes i ja no estiguin disponibles per a fer nous capítols o que els calendaris de tots ells no coincideixin. Es realment sorprenent com Prison Break ha aconseguit de moment que tornin set dels actors principals, però hi ha una sèrie que se’n porta la palma.

Gilmore Girls va deixar un bon regust a tots els membres que van participar en ella (i a tots els fans) i això és un factor que ha tingut molta importància per a que tantíssims membres de la sèrie original tornin a estar sota la direcció del equip Palladino. La sèrie de Lauren Graham es va acabar per decisió de directius i perquè unes males negociacions van distanciar a la Amy Sherman-Palladino de la seva creació per això els actors no estan disgustats, no estan cansats dels seus anteriors personatges i no es van poder acomiadar com es mereixien. Tot això i molts altres factors com el bon rollo que es respirava dins i fora de la pantalla han fet que siguin ni més ni menys que 35 els actors i actrius que estaran en aquest especial que té com a títol temporal Gilmore Girls: Seasons.


Així que en aquest post farem un repàs de tots els qui de moment han confirmat ja sigui via nota de premsa o penjant fotos a les xarxes socials que han tornat:
  • La Lauren Graham, l’Alexis Bledel, la Kelly Bishop eren indispensables per a que la sèrie tornés, tots sabem que no tindria sentit un retorn de Gilmore Girls sense la Lorelai, la Rory i la Emily juntes.
  • Scott Patterson i David Sutcliffe també hi seran. En Luke és pràcticament un més de la família, i si no hi fos ell qui li donaria les dosis diàries de cafeïna a la Lorelai? L’altre home de la Lorelai potser no era indispensable però tots sabem que els capítols seran molt més animats si en Christopher es passeja per la seva vida.
  • Matt Czuchry, Milo Ventimiglia i Jared Padalecki són personatges que més intrigats tenen als fans. Han estat els novios de la Rory i sempre ens hem preguntat si ella acabaria amb en Logan, el Jess o el Dean.
  • Liza Weil i Keiko Agena també tornen. De la Paris i la Lane no en tenim cap dubte que seguiran sent les millors amigues de la Rory i seguiran tenint les seves neurosis.
  • Uns altres que hi seran són en Todd Lowe, en John Cabrera i en Sebastian Bach. No sabem que els hi esperen als membres de la banda de la Lane però tenint en compte que tornen tots segur que Hep Alien amb en Zach, el Brian i el Gil han recorregut un llarg camí.
  • Gilmore Girls no seria el mateix sense Sean Gunn, Rose Abdoo, Liz Torres, Sally Struthers, Michael Winters, Ted Rooney, Biff Yeager i Mike Gandolfi. Stars Hollow no pot existir sense en Kirk, Gypsy, Miss Patty, Babette, Taylor Doose, Morey, Tom i Andrew són els qui fan especial aquest petit gran poble.
  • Altres actors importants pel poble que tornen són Jackson Douglas, Emily Kuroda, Yanic Truesdale i en Aris Alvarado. En altres paraules podrem tornar a veure a en Jackson Belleville, la senyora Kim, l’antipàtic Michel i el cuiner del cafè en Cesar.
  • Coneguts de Yale també tornaran com en Danny Strong, Tanc Sade, Alan Loayza i Nick Holmes. El novio de la Paris i els amics d’en Logan faran que sembli que tornem a la universitat amb en Doyle, Finn, Collin i Robert Grimaldi.

  • Altres que van jugar un gran paper en algun moment de la sèrie i tornaran seran la Vanessa Marano, Gregg Henry i Dakin Matthewa. Així que la April Nardini seguirà en contacte amb el seu pare, en Logan vindrà acompanyat pel seu pare Mitchum Huntzberger i el passat de la Rory a Chilton vindrà representat pel director Charleston.
  • Els petits detalls marquen la diferència i es per això que la Amy Sherman-Palladino li va donar una especial importància als secundaris del poble i ara de nou hi seran Carole King i Grant Lee-Philips. Ells són la propietària de la botiga de música del poble (i la músic que va cantar la cançó de la sèrie), i el trobador de Stars Hollow que sempre rondava pels seus carrers. Un altre “secundari”, per dir-ho d’alguna manera, que tornarà és Paul Anka (El gos, no la persona!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada