dimarts, 29 de març del 2016

SARAH CLARKE FITXA PER AL NCIS

Sarah Clarke, actriu coneguda pel seu paper a 24, ara ha fitxat per al NCIS. Després de la marxa del Tony DiNozzo hi haurà un buit en el equip que sempre ha estat format pel Gibbs i tres agents més, i el personatge de Clarke podria ser una possible substituta. 


L'actriu donara vida a Tess Monroe, una agent especial del FBI que es d'ingeni ràpid, dur i astut que recentment ha estat transferida des de la ciutat de Nova York. Tess és sexy, s'ha divorciat diverses vegades i no té fills, així que considera els seus companys de feina com si fossin una família. Creu en l'honor, la justícia i en fer ho correcte, i lluitarà amb el seu equip per a protegir aquests valors. Totes aquestes característiques ja ens sonen d'algú, potser la nova agent és la versió femenina i jove d'en Gibbs. 


De moment Clarke serà la estrella convidada dels últims dos capítols d'aquesta temporada, però com ja he dit ho més probable és que si agrada al públic troni com a regular per a la catorzena temporada de la sèrie de la CBS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada