dilluns, 28 de març del 2016

T-BAG I C-NOTE TAMBÉ HI SERAN

I ja en són 7. Pràcticament tots els actors que van tenir un paper important en la sèrie de Paul T. Scheuring i no van acabar morts durant les seves quatre temporades han signat per aquesta nova temporada.

Wentworth Miller i Dominic Purcell van dir que sí des d'un principi, més tard s'hi van afegir Sarah Wayne Callies i Amaury Nolasco. I fa poc corroborant totes les sospites s'ha confirmat que Robert Knepper i Rockmond Dunbar tornen a Prison Break. La única sorpresa ha estat Paul Adelstein que va tenir un paper important les primeres dos temporades i després va tornar per a la última amb un lloc secundari, així que no s'esperava el seu fitxatge.


A part d'en Michael, el Lincoln, la Sara, el Sucre, en T-Bag, en C-Note i l'agent Kellerman també hi ha altres fitxatges de noves cares com Inbar Lavi, Marina Benedict i Kunal Sharma.

En aquesta temporada, set anys després de la mort del Scofield, la Sara haurà refet la seva vida criant el seu fill amb un nou marit (representat per Mark Feuerstein) però començarà a trobar pistes que li suggeriran que en Michael és viu. Ella s'unirà amb en Lincoln i les altres cares conegudes per a rescatar al carismàtic personatge d'una presó de Yemen. 



La seva producció començarà a Vancouver aquest Abril, i amb sort potser arribarà a temps per a ser als upfronts de la FOX del 2016. Això significaria que els nou capítols s'emetrien durant la temporada 2016/2017 com s'havia anunciat en un principi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada