dimarts, 15 de març del 2016

LA DESENA DE THE BIG BANG THEORY PODRIA SER LA ÚLTIMA

The Big Bang Theory segueix sent la comèdia número de la televisió a nivell mundial, però això no treu que durant els últims mesos hagin circulat diverses informacions que diuen que la seva renovació podria estar en perill, sobretot després d'una entrevista a Steve Molaro. En ella el productor executiu de la sitcom va dir que creia que la desena temporada de la sèrie seria la última entrega de la sèrie. Més tard ho va intentar arreglar dient que no ho sabia segur i que no podia parlar en nom de tots els actors i actrius involucrats en aquest projecte però ja era massa tard, la premsa ja n'havia tret un titular. 


Chuck Lorre per la seva banda no es va voler mullar tant com el seu company. El creador de The Big Bang Theory va dir que mai s'havia imaginat arribar a la novena temporada, per tant no es trobava en condicions com per a fer prediccions de futur. Va assegurar que només paga la pena continuar si tothom passa una bona estona i es fa un espectacle del qual se'n pot sentir orgullós. 

El panorama segueix sent negatiu tot i les bones dades del mes de Febrer. El 25 de Febrer es va emetre als Estats Units el capítol número 200 i s'ha celebrat amb èxit aquesta fita. La CBS va liderar l'audiència en la seva franja horaria i va aconseguir més de 15 milions d'espectadors. A Espanya els seus resultats tampoc van decebre ja que es va aconseguir "colar" entre els espais més vists de la TDT amb més de 900.000 espectadors i un 4.7% de share, que tenint en compte que s'emetia per un canal secundari com la Neox està molt bé. 


Però tots sabem que un dels grans pesos en les sèries són els seus protagonistes. I alguns actors ja han deixat molt clar que volen seguir amb la sèrie si sorgeix la possibilitat de continuar. Kaley Cuoco va dir que el seu objectiu era seguir aquí durant molt de temps i Jim Parsons va declarar que si es presentés la oportunitat d'anar més enllà de la desena temporada no creu que ningú de l'elenc digués que no.


Sigui com sigui en Leonard, Sheldon i companyia encara tenen molt per aprendre sobre el món on viuen... Així que el que menys preocupa és el tema de guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada