dimecres, 16 de març del 2016

FOTOS DE GILMORE GIRLS

Probablement molts fans de Gilmore Girls preferirien veure ja els nous capítols de la sèrie, però de moment ho únic que ens poden oferir són fotos que han penjat en les xarxes socials els actors i actrius que hi seran en aquest retorn. He decidit fer un recopilatori de les fotos que hi han a Twitter i Instagram i així les podeu veure totes a la vegada.

Primer comencem amb els decorats. Apostant pel que es veu per internet la vida a Stars Hollow no ha canviat gens. Les Gilmore segueixen vivint a la mateixa casa de sempre amb la seva famosa bústia antiga, el cafè del Luke segueix estant en la antiga ferreteria del seu pare i la escola de dansa de la Miss Patty i la botiga d'antiguitats de la Mrs. Kim també segueixen igual.






Hi ha molts actors que han penjat fotos del guió o de la porta del seu camerino per anunciar que han fitxat per a la sèrie, però trobo que són més interessants les que hi apareixen ells, així podem veure com han canviat després d'aquests anys. En Jared Padalecki va penjar una foto amb la entrada al seu nou camerino i amb un dels personatges més estimats de la sèrie. En Yanic Truesdale ha estat un dels actors més actius a les xarxes i ha penjat fotos amb la Lauren Graham i amb en David Sutcliffe.





Però per a què dissimular. Les fotgrafies que més ens agraden són les de les parelles que es tornen a trobar com la Liza Weil i en Danny Strong (Paris i Doyle) o en Milo Ventimiglia i el Scott Patterson (Jess i Luke). D'aquestes fotos es pot veure com de ben segur que la Paris i en Doyle segueixen junts superant totes les adversitats amb el seu caràcter competitiu. Per una altra banda el Jess es veu una mica canviat i més madur, amb un pentinat cap enrrere i barba, el mateix actor va dir que el seu personatge segueix igual, ha madurat una mica però en el fons segueix fent coses estúpides i ajudant a altres persones a trobar el seu camí. Com a curiositat per darrere d'ells tres s'espia en Matt Czuchry que aquest si que sembla que no hagi canviat, en Logan anirà vestit amb camisa i corbata.



El qui ha penjat més fotos del rodatge és Hunter Wenzel un petit paparazzi que s'ha colat a Stars Hollow. És un dels nous fitxatges de la sèrie i tot i que no s'ha dit quin serà el seu paper a la sèrie probablement serà un dels fills de la Sookie i el Jackson. Wenzel juntament amb Mitchell Gregorio que tampoc es sapa qui representarà tot i que es pot deduir que és el fill de la Lane i el Zach han penjat fotografies amb pràcticament tot l'elenc de Gilmore Girls (Lauren Graham, Alexis Bledel, Michael Winters, Sally Struthers i Liz Torres).









La millor part de veure noves imatges del rodatge és quan t'assabentes de petits spoilers. Amb una de les fotos que es van penjar a Instagram hi apareix un magatzem amb atretzo destinat a la escena de la boda. Sí senyor! Hi haurà una boda i tot i que encara no es sap de qui cadascú que pensi el que vulgui que jo aposto per una de les Gilmore!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada