dijous, 17 de març del 2016

SARAH WAYNE CALLIES TORNA A PRISON BREAK

Wentworth Miller i Dominic Purcell no seran els únics que tornaran per a la nova temporada de Prison Break. La sèrie de la FOX ha confirmat que Sarah Wayne Callies tornarà a interpretar a la doctora Tancredi, l'interés amorós del protagonista.

L'actriu que actualment és protagonista a "Colony" una de les noves sèries de la USA Network tornarà a representar el personatge que li va donar la fama. En aquesta temporada, set anys després de la mort del Scofield, la Sara haurà refet la seva vida però començarà a trobar pistes que li suggeriran que en Michael és viu. Ella s'unirà amb en Lincoln i altres cares conegudes per a rescatar al carismàtic personatge d'una presó de Yemen. 


Per una altra banda Amaury Nolasco (Fernando Sucre) ha confirmat mitjançant el seu compte de Instagram que tornarà amb la colla i s'unirà al retorn. Aquesta era una notícia que s'estava esperant ja que fa pocs dies en Purcell va penjar una fotografia amb ell amb el peu de foto: Soon (d'aquí poc).


Altres actors que estan mantenint converses per a ser en aquests capítols especials són Robert Knepper (T-Bag) i Rockmond Dunbar (C-Note). La sèrie començarà la seva producció el proper més d'Abril a Vancouver i de moment només s'ha fet públic el nom de Mark Feuerstein (Royal Pains) com a nou fitxatge, que serà el nou marit de la Sara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada