dilluns, 25 d’abril del 2016

COMENÇA EL RODATGE DE PRISON BREAK

El revival de Prison Break és una de les estrenes més esperades pels fans i ara que per fi ha començat el rodatge les xarxes socials s'han omplert de missatges de seguidors amb ganes de veure i rebre noves notícies sobre el retorn d'aquesta sèrie.

Aquesta setmana a Vancouver es van començar a gravar alguns dels capítols que es rodaran entre entre Canadà i tres ciutats del Marroc: Rabat, Casablanca i Ouarzazateen. El productor executiu ja va anunciar que la nova temporada tindria un caire més internacional i això no només es veurà en els exteriors, Kunal Sharma o l'actor d'orígen paquistaní Faran Tahir són alguns dels nous fitxatges de la sèrie de Wentworth Miller i Dominic Purcell.


Els deu capítols que formaran la temporada comptaran amb la majoria dels personatges principals de Prison Break com Michael Scofield, Lincoln Burrows o Fernando Sucre, i ja hem pogut veure via Twitter o Instagram algunes de les fotos d'ells.

  


 

L'últim fitxatge ha estat el de Christian Michael Cooper que representarà a en Michael Scofield Jr. el fill de la Sara Tancredi i en Michael en el retorn de la sèrie de FOX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada