dimarts, 26 d’abril del 2016

MICHELLE OBAMA AL NCIS

No totes les sèries poden dir que la primera dama dels Estats Units ha fet un cameo en ella, i es que no totes les sèries són el drama més vist no només a nivell americà sinó que també a nivell internacional, no totes les sèries han superat els 300 capítols i segueixen mantenint unes audiències de vertigen, i per suposat que no totes les sèries són el NCIS.


Michelle Obama apareixerà en un dels propers capítols com a part de la iniciativa "Joining Forces" que vol donar suport als marines, els veterans i els seus familiars. L'episodi en qüestió s'emetrà el 3 de maig i es va rodar dins de la Casa Blanca, un somni fet realitat per a l'elenc i l'equip del NCIS segons Gary Glasberg, el productor executiu de la sèrie de la CBS. 


En el capítol "Homefront" la primera dama Michelle Obama dóna la benvinguda al agent especial del NCIS Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) i a l'esposa d'un marine a la Casa Blanca per a un acte de "Joining Forces" amb cònjuges de militars. Com a anècdota els extres utilitzats durant la escena són realment parelles de militars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada