dimecres, 27 d’abril del 2016

DE BARNEY STINSON A CONDE OLAF

El gener passat es va confirmar el fitxatge de Neil Patrick Harris per a A series of unfortunate events, una adaptació de les novel·les de Lemony Snicket que Netflix està preparant per a la temporada que ve. Després de nou anys sent el Barney Stinson a la sèrie de la CBS ara canvia el registre i es passa a un estil més tenebrós.


L'actor de How I met your mother protagonitzarà la sèrie i representarà al Conde Olaf, el tiet dels tres nens orfes en que es basa la història. Per als qui no hageu llegit els llibres ni vist la pel·lícula, la trama tracta sobre tres germans (Violet, Klaus i Sunny) que intenten descobrir els secret darrere la mort dels seus pares mentre que el seu malvat tiet va darrere de l'herència i farà tot ho possible per a aconseguir-la.

Aquesta setmana ha començat el rodatge de la nova sèrie a Vancouver i ja s'han filtrat les primeres imatges. En elles l'actor de How I met your mother apareix caracteritzat de Conde Olaf amb una aparença bastant similar a la que tenia Jim Carrey en l'adaptació que es va fer per a la gran pantalla.



Barry Sonnenfeld va dirigir l'adaptació cinematogràfica del 2004 i ara serà el productor executiu de la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada