dilluns, 29 d’agost del 2016

DATA I PROMO DE GILMORE GIRLS

El revival de Gilmore Girls ja té data oficial per a la seva estrena a Netflix. La plataforma online ha anunciat que el llançament de la nova temporada es farà el proper 25 de Novembre i ha aprofitat per mostrar una petita promo. En ella es pot veure les dues protagonistes assegudes a la cuina tenint una de les seves divertides converses sobre si Amy Schumer podria ser amiga de la Lorelai.


El rodatge dels nous capítols va finalitzar pel maig i de moment encara estan en muntatge. Per una altra banda els actors ja han començat a fer entrevistes i a donar a conèixer aquest especial que durà el nom de Gilmore Girls: A year in the life. Lauren Graham, actriu que interpreta a la Lorelai Gilmore, va dir: "Ni tan sols és un remake, és només tornar amb la comprensió de ho estrany que tot era i és". Scott Patterson també ha parlat sobre aquests nous quatre episodis en que veurem una gran escena entre el Luke i la Lorelai, respecte als rumors que han sorgit arrel d'una fotografia publicada al Instagram de la sèrie on apareix una poma (durant la sèrie es menciona que la Lorelai només té ganes de menjar poma quan està embarassada) va respondre: "No ho puc dir. Però si fossin pares crec que serien exactament igual a com són sense nen/a".


Un altre de les grans incògnites que quedaven per resoldre era com seria el llaçament dels capítols. Recordeu que Amy Sherman Palladino (creadora de la sèrie) volia que es fes de forma separada, mentre que Netflix es caracteritza per fer els llançaments tots a la vegada. Finalment s'ha decidit seguir ho que és habitual en aquesta plataforma i fer-ho de manera completa, tot i que la creadora de la sèrie ja ha expressat que no és la forma que ella desitjava.


PD: Tornant al "tema poma" es comenta que podria ser una referència al capítol 13 de la primera temporada en que la Lorelai decora un plat de galetes salades amb una poma al mig. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada