dimarts, 13 de setembre del 2016

UN MISTERI MENYS SOBRE FRIENDS

Ahir gran part de la població va començar de nou la rutina amb l'inici del curs escolar. Sembla ser que això va en serio, les vacances s'han acabat definitivament. I si ara hem de fer un sumari: Què hem après durant aquest estiu? Si es que hem après alguna cosa... Doncs si sou fans de Friends aprofiteu perquè aquest últim més s'ha descobert un dels misteris de la sèrie.

Mentre molts de nosaltres estàvem prenent el Sol a la platja, aprofitant el bon temps per a fer excursions i visitar llocs desconeguts o fins i tot escarxofats davant del ventilador llegint o veient algun que altre capítol, hi ha hagut un periodista del Huffington Post que s'ha dedicat a fer de detectiu i a descobrir qui era el Ugly Naked Guy.

Resultado de imagen de ugly naked guy friends

Sí sí, ho sé. La intriga de no saber qui era aquest home ha fet que no poguéssiu dormir durant els últims 12 anys, i aquesta nit per fi podreu fer-ho com una marmota. No sé quin misteri us esperàveu d'una sèrie del segle passat...

Deixant de banda la ironia, crec que té un punt de gràcia que després de tants anys encara segueixin apareixen per les notícies aquesta sèrie i que encara tingui "secrets" per descobrir. Al cap i a la fi es tracta d'una sitcom que segueix movent masses i entusiasmant a nous espectadors de tot el món. El Ugly Naked Guy (el tio feo desnudo, com es va traduïr a Espanya) era un personatge fantasma que va estar present durant moltes de les deu temporades. Al llarg de tota la sèrie només va aparèixer en dues ocasions, i en cap d'elles va donar la cara ni va sortir en els crèdits. La feina de recerca per part del periodista l'ha portat a conèixer i parlar amb l'actor que va representar el veí que vivia davant de l'apartament de la Mònica i la Rachel. 

Jon Haugen va ser l'encarregat de representar a aquell home acostumat a passejar-se despullat per casa seva sense importar-li qui el podria estar mirant. Només va tenir una escena amb en David Schwimmer en el capítol en el que el Ross va de visita al seu apartament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada