divendres, 5 de novembre del 2021

ESTRENES NOVEMBRE 2021

 Les estrenes de les grans networks ja s'han fet però per novembre les plataformes encara es guarden les últimes adquisicions. En especial, a destacar, White Collar i The Blacklist.

Comencem per la sèrie protagonitzada per Matt Bomer. Sorprenentment White Collar encara no estava disponible a cap plataforma de l'estat, però Disney+ ha posat solució a l'assumpte. A partir del proper 10 de novembre les sis temporades d'aquest drama policial estaran disponibles a la plataforma. La sèrie es va estrenar al 2009 i gira entorn a en Neal Caffrey, un lladre capturat després de tres anys jugant al gat i la rata amb l'agent especial del FBI Peter Burke. Ambdós arribaran  un pacte. En Caffrey es canviarà de bàndol i ajudarà al policia a capturar criminals de guant blanc.


La sèrie de James Spader és de més actualitat. En aquest moment es poden veure les seves primeres 7 temporades senceres a Netflix i la novena en VOSE i doblada al castellà per Movistar. Però que ha passat amb la vuitena? A partir del proper 14 de novembre ja estarà disponible a Netflix amb tots els capítols anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada